餐厅: 新寶馬餐廳
资讯:

2020-01-09 656 浏览
美式什扒 跟汤 薯菜($98)美国西冷扒 跟田螺 汤 薯菜($134) 以前读书果阵好似食过一次就无再食佢,啱啱谂紧食咩又行过就决定食佢。好旧式既西餐厅,唔算好大。可能因为有啲晏,客唔多,除咗我哋仲有两枱。块蒜蓉包唔好睇佢咁细块,钠含量一定超标😂😂😂好咸真系,点完汤好少少,不过好脆既,anyway我都系食晒白汤有鸡肉,薯仔,洋葱,有啲粉丝咁系几特别的。田螺配薯蓉好够热。西冷扒都几大块,好软冧。什扒较薄身不过都有好多。尽管身上已有咁多肉,仍然都仲系食咁多肉😂🐖薯菜部分系焗薯同一旧西兰花同一旧蕃茄,正常咁,其实食肉就够饱杯柠水个杯几可爱,特意影咗一下$234 埋单算系咁啦,几有趣既餐厅
美式什扒 跟汤 薯菜($98)
美国西冷扒 跟田螺 汤 薯菜($134)

白汤有鸡肉,薯仔,洋葱,有啲粉丝咁系几特别的。

田螺配薯蓉好够热。

杯柠水个杯几可爱,特意影咗一下

$234 埋单算系咁啦,几有趣既餐厅