2022-07-29
一直想食呢间餐厅好耐!入边仿造一个古日式咖啡店嘅格局,唔单止装修甚至乎连食物都尽量还原返旧时日本嘅感觉❤️门口有一棵大树更加系酒店嘅打卡位置!听讲每逢假日呢间餐厅都会排长龙添!。。🔘日式红酒炖牛肉蛋包饭| $98评分: 🌕🌕🌕🌗🌑评语: 上枱后店员会切开鸡蛋,貌似熟透嘅表面切开原来系半生熟嘅😍相信冇咁上下功夫系整唔到!炖牛肉炆到好腍,一咬牛肉就撕得开,配合埋佢哋自家嘅日式红酒汁一齐食真系好惹味!。。🔘炸北海道大虾配四元豚猪扒 | $188评分: 🌕🌕🌕🌕🌑评语: 𠮶两只北海道大虾真系好好食❤️咬开啲虾肉仲系好弹牙,而且仲大大只添。四元豚猪扒炸到香脆可口,点埋个蛋黄酱一齐食就更正😍。。🔘岩烧芝士多士 | $65评分: 🌕🌕🌕🌕🌑评语: 芝士控一定要食呢个!烘至金黄嘅多士上面铺满左一嚿嚿嘅芝士,净系闻落去都已经劲香🤤中间仲有一嚿巴拿马火腿,夹埋一齐食又喊又香食到停唔到口!。。🔘日式布甸 | $36评分: 🌕🌕🌕🌕🌗评语: 看似简单嘅甜品🍮但呢个日式布甸真系好好食😍布甸蛋味极重,味道好似炖蛋咁😂面头嘅忌廉令布甸加添左一份滑溜嘅口感添!。。🔻每逢假日一定要预时间排队呀!🔻餐厅装修好靓,门口抑或最入
日式红酒炖牛肉蛋包饭
日式布甸
🔘日式布甸 | $36
评分: 🌕🌕🌕🌕🌗
。
🔻每逢假日一定要预时间排队呀!
🔻餐厅装修好靓,门口抑或最入边嘅座位都可以影到相!
🔻个人认为佢哋嘅日式甜品真系好好食🫢
推介指数: ⭐⭐⭐️⭐️