2023-05-18 39 浏览
想试叁不馆好耐coz装修风格好有怀旧港式大排档vibe好吸引💕于是就book咗平日一个晚上试吓佢嘅水准.一入坐职员放低调味盘俾我地 其中沙嗲酱同葱油都系佢地自家制 好惹味 钟意浓味嘅朋友就唔好错过🩵.汤底就叫咗所以我地拣咗依款'莫生气椰椰鸡汤'🥥 佢哋仲可以双并同埋有好多其他选择嘅汤底🥰上菜嘅时候职员就系我地面前倒咗原个椰青水落去确保足料😂记得开始打边炉之前饮返碗汤先,鸡味浓郁之余又有椰青水嘅清甜 鲜鸡件系另外上嘅 咁就唔怕煲得太耐嚡哂啦 细心!🥹.牛肉我地拣咗两款 分别系手切封门柳同极级本地手切肥牛🐮🐮封门柳非常腍滑 肉质纹理一睇就知系高质出品 手切肥肉就比较爽弹 肉味浓郁.海鲜方面就叫佐两只日本扇贝 师傅已经细心将佢地甩咗壳 咁就唔会阻住个煲太多位置😍 肉质亦都非常鲜甜,叫四只仲会平啲添💦.打边炉钟意食内脏类嘅朋友就唔好错过啦 依度系有鲜鹅肠食!!非常新鲜同肥美 另外后面嘅猪腰同猪润亦都鲜度十足 仲有大大件 一定满足到各位内脏爱好者🤰.职员系介绍餐牌时候已经有讲佢地嘅滑类同饺都系师傅自己制作嘅,我地就试咗虾滑同墨鱼滑双拼 两样都非常足料大粒 入面仲食到粒粒虾肉墨鱼肉🤩另外佢地有款午
职员系介绍餐牌时候已经有讲佢地嘅滑类同饺都系师傅自己制作嘅,我地就试咗虾滑同墨鱼滑双拼 两样都非常足料大粒 入面仲食到粒粒虾肉墨鱼肉🤩另外佢地有款午餐肉饺都好得意 平时打边炉钟意食午餐肉嘅一定要试吓 韭菜饺亦都非常饱满有水准!
总结依餐食得非常开心同满足 虽然系怀旧港式风格但系枱同枱之间距离足够坐得好舒服 职员亦都非常有礼貌同细心,价钱公道,会再嚟帮衬des🥂