2023-11-18 121 浏览
一入到嚟餐厅就俾装修吸引左,好似返左去旧时代嘅香港咁。店舖亦播怀旧金曲,屋企人都话好有气氛!!🎉🎉🍤虾多士有好多怀旧小食可以拣,但最吸引我系依款。炸到香脆嘅面包加上虾肉,食落口好松化,一啲都唔油腻🤭🤭五香肉丁墨鱼丸叫左啲特色手打丸嚟试下,墨鱼丸好弹牙之余,仲食到粒粒墨鱼,食左一半就食到有五香肉丁系入面,几有惊喜🤪🤪🦐蟹籽虾滑系我食过咁多次打边炉最惊喜嘅虾滑,欣赏冇打到虾好碎湿湿,虾原只上好弹牙,真材实料又好食👍🏻👍🏻特级手切牛打边炉必备嘅牛肉,牛肉带有脂肪,有肉味再带有少少油香😋😋原来最后有甜品送,好耐冇见过啫喱杯上面加左一把遮仔,童年回忆返哂嚟😝😝糖不甩原来系用返本身嘅汤底再煲熟啲糖不甩,本身以为会好唔夹,但食落又觉得几夹,咸咸甜甜咁几得意嘅食法。最后店员会洒上花生同砂糖,食得超满足😆😆😆龙凤柠乐超大杯,饮到最后都仲有🥤
🍤虾多士
五香肉丁墨鱼丸
🦐蟹籽虾滑
特级手切牛
打边炉必备嘅牛肉,牛肉带有脂肪,有肉味再带有少少油香😋😋
糖不甩
龙凤柠乐
超大杯,饮到最后都仲有🥤