2020-03-28
咖喱农夫包拣左咖喱配猪扒,咖喱香味浓郁,猪扒入味,如果包可以更松软就perfect,下次会试埋芝士黑松露汁黄金鲜鱿入口温度适中,系即叫即煮既。咸蛋均匀包住鲜鱿,香味可口,一个人食半碟都唔腻,值得推介是咁的三色蛋炖蛋香浓幼滑,三种味分别系鲜虾丶皮蛋丶火腿,份量适中,可以一次过满足晒三个愿望蒜蓉时菜$58: 要均衡饮食,点少得叫碟菜,是日时菜系芥兰,刚好好想食芥兰,啱晒港式茶餐厅又点少得红豆冰,雪山红豆冰花奶丶红豆都份量十足,饮完满心满足有别于传统茶餐厅,港原味结合视觉艺术,有多幅充满怀旧香港风味既壁画,店主话壁画花左三个月完成,细心一睇,画工十分精细用心,绝对可媲美香港历史博物馆,啱晒艺文青系到食新派港式菜之余影相打卡超钟意既一幅壁画,雀笼系3D既,映衬雀鸟之下几可乱真,特别系只鹦鹉,无论正面丶侧面睇都好立体呢度系一班白衣天使有份开既,系呢个艰难既时期,我哋都一齐支持下小企业,希望抗疫后,大家有机会再同三五知己抛开口罩,系香港美景壁画下打卡留影
有别于传统茶餐厅,港原味结合视觉艺术,有多幅充满怀旧香港风味既壁画,店主话壁画花左三个月完成,细心一睇,画工十分精细用心,绝对可媲美香港历史博物馆,啱晒艺文青系到食新派港式菜之余影相打卡 超钟意既一幅壁画,雀笼系3D既,映衬雀鸟之下几可乱真,特别系只鹦鹉,无论正面丶侧面睇都好立体