2013-08-17
本人最like去些怀旧茶餐厅,其实本身唔系想系度食,本想去澳洲牛奶公司,但由于太多人,而且想想下,不如试下其他餐厅……却有意想到收获……去到怀旧店面,早餐时间竟至11:30,岩晒我呢d想训晚d,但又想食早餐既食客。去到虽然过左早餐时间,但午餐亦不会太贵,仲至到晚上7:00叫左食家同推介既鱼柳,沙嗲牛肉公仔面,奶茶……,鱼柳冇雪味,炸得香口脆,厚多士有烘底,汤好有沙嗲汁味,本人喜食较淋面,感觉面都入晒味,奶茶够奶味,本人觉略嫌有少少涩味,但整体感觉很好^^而且d员工都好有礼貌,又细心,感觉好有人情味茶餐厅,对比之前曾光顾天后某可怕恶死芒果拿破仑饼店,简直差天共地。原来食物好味之余,食野心情,同食得开心都好重要,食品质素及服务态度好,令食店更显吸引优胜洗手间略为湿同旧左些,可能系旧左店罢了~下次会再去试不同及名气不算太大店,可能有意想不到体会
洗手间略为湿同旧左些,可能系旧左店罢了~
下次会再去试不同及名气不算太大店,可能有意想不到体会