2018-12-14
今日去左太古一间有现场歌手驻唱的社企餐厅, 入面全部staff都系老人家, 就连歌手都系呀听讲系因为想帮助将长者就业的理念宣扬出去.值得一赞的是环境非常之好, 灯光的气氛几浪漫, 都几舒服, 现场仲有唔同圣诞装饰, 都好适合节日去食饭听下歌庆祝下 同埋佢呢度有自助沙律巴同任饮汤, 食客可以自己去选择, 沙律方面餐厅就造左比较多款式, 有齐唔同味道, 酱汁都有唔同选择, 我选择左千岛墙同芝士粉, 味道甜甜地几开胃是日靓汤系什菜汤, 清清地加上有机菜的甜味, 阵味又有小小似罗宋汤,饮落口都几舒服, 正呀食物方面叫左佢地经典菜西冷牛排, 味道方面虽然普通了点, 但口感上我觉得都唔错, 7成熟岩岩好, 同埋佢个伴碟都几靓架!!最后见到餐厅有道墙贴满左不同的意见字条, 食客留言都几窝心,同埋都可以将唔同意见讲番比餐厅知
听讲系因为想帮助将长者就业的理念宣扬出去.
装饰, 都好适合节日去食饭听下歌庆祝下
同埋都可以将唔同意见讲番比餐厅知