以昏暗橙红色霓虹灯饰做主调 装修走classic复古风既美国扒房 入到去仿如时光倒流数十年~🥩安格斯Prime有骨肉眼 15oz $258非常有份量既肉眼扒 肉味浓郁 配有沙律菜 再更加丰富可以配搭唔同海鲜配菜 我就以$78加配左芝士焗龙虾 够晒满足🥰🐏香草羊架 $98拣左三枝骨份量 肉质粉嫩半生熟 嫩滑充满羊肉甘香 特别系带骨脂肪位置好出色 火侯控制精准 底下搭配炸薄荷叶同薄荷啫喱中和下 增添清新感 有惊喜😇🍝满满蚬肉蝴蝶粉 $118上枱时已经被蚬肉份量震惊到 蚬肉几乎淹没左蝴蝶粉🥹 忌廉酱汁creamy带微辣 蚬肉入晒味 比想像中惹味得多 如果咁都唔够喉仲可以叫双倍蚬肉🍟黑松露帕玛森芝士炸薯条 $48面头舖满parmesan cheese碎 薯条香脆热辣辣 沾上黑松露沙律酱 两者味道岩岩好 perfect match

🥩安格斯Prime有骨肉眼 15oz $258

🐏香草羊架 $98