大埔既三不馆系我同男朋友既必食车仔面黎,我地都好钟意食虽然成日都好多人,要排队呢到有怀旧香港既装修,座位亦都舒适,唔会好似一般茶记咁好逼。呢到车仔面最吸引我地既系麻辣猪手,每次都会点。猪手入口唔会好重油腻感,块皮系紧致同有弹性既猪手有分麻辣同沙姜味,我平时唔会食辣,但呢到既麻辣好惹味,所以我黎到都会嗌麻辣味猪手虾条卷有两大条,弹牙,水准还可以,不过外皮唔脆身。牛腩少嗌啲,但原来咁大旧,牛腩唔会韧,还可以但唔算太惊喜。辣度有分几级,我之前会嗌最低级既小小小辣,但呢排去食都觉得太辣,有机会系夹杂埋麻辣猪手既麻辣汁,令到佢辣左食唔到辣既朋友可能要注意啦另外听闻冬菇好出名,但每次黎都系售馨仲未有机会试到男朋友今次就嗌左同我一样既麻辣猪手,仲有猪红同陈皮鱼蛋。猪红唔会好淋字字,有咬口,有4大粒都好抵食鱼蛋既陈皮味都几突出,有5粒份量黎讲真系好抵食,另外所有车仔面都有生菜配上,饮品方面有怀旧枝装可乐,忌廉等,亦有豆浆解辣用总括而言,系一间有质素既车仔面$40三𩠌,有猪手有牛腩,价钱公道抵食评分:环境 ⭐️⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️舒适 ⭐️⭐️⭐️优闲 ⭐️⭐️⭐️回头 ⭐️⭐️⭐️⭐️
大埔既三不馆系我同男朋友既必食车仔面黎,我地都好钟意食
虽然成日都好多人,要排队

食唔到辣既朋友可能要注意啦
另外听闻冬菇好出名,但每次黎都系售馨
仲未有机会试到
麻辣猪手,虾卷,牛腩河粉

鱼蛋既陈皮味都几突出,有5粒份量黎讲真系好抵食,另外

麻辣猪手,猪红,陈皮鱼蛋油面

总括而言,系一间有质素既车仔面
$40三𩠌,有猪手有牛腩,价钱公道抵食

评分: