2019-08-17
我同我朋友啱啱睇完戏就见到附近有间几好嘅Cafe于是就试吓佢。啱啱睇完戏真系好肚饿虽然个Cafe系比较入但系个感觉几好而且有我钟意食嘅pancake同埋窝夫。我同我朋友一共叫咗两个意大利面,同一个甜品加两杯嘢饮~~呢个鸭胸忌廉意大利面系出奇地好味,意粉佢嘅质地唔系好似茶餐厅𠮶种放咗一千年,然后发晒胀嘅意粉,而系食到少少烟银嘅口感实在系Cafe之中好难得。鸭胸肉当然就系我哋最想见到𠮶啲啦但系佢都叫做有少少份量而唔系薄切切咁样而呢一个就系温泉蛋烟肉忌廉意粉,温泉蛋真系无可抵抗嘅招牌项目,就算放落边度都会好好食,但系意大利粉上边呢就可以增加菜式嘅湿润度同埋增加呢个香味叫咗一杯生姜茶同埋鲜橙汁,虽然平时食意粉唔会咁叫,但系系冻冰冰嘅戏院度出嚟,我都好想饮番啲热野
我同我朋友一共叫咗两个意大利面,同一个甜品加两杯嘢饮~~