餐厅: 大家樂
资讯:

其实都好少帮衬大家乐,不过咁啱赶时间,朋友提议就黎个速食快餐。叫左个$35 既仿鲍片鸡粒炒饭,价钱都算几平仲包杯冻饮。虽然块假鲍鱼劲薄,但系几惊叹佢有d 竹笙粒,不过佢个芡汁,杰过鼻涕。。。老老实实一路食已经唔系好开胃。食食下,𡁻紧个饭~顶!吓一吓!!!劲大只曱甴比d 饭盖住左。 个心真系离一离,成世囡中伏中过都唔少次,但未试过个size 咁大只!好想呕🤢🤢🤢不过职员都识做,帮我换过其他款,又退番钱比我。不过个心理阴影面积都几大,足足成个晏昼都滞住滞住,唔想食野。。😭😭😭😭😭😭大家食饭真系唔好挂住玩电话,唔系年中吞唔少。本身好少比劣评 ,估唔到败起大家乐手上。。💀RIP

叫左个$35 既仿鲍片鸡粒炒饭,价钱都算几平仲包杯冻饮。

大家食饭真系唔好挂住玩电话,唔系年中吞唔少。
本身好少比劣评 ,估唔到败起大家乐手上。。💀RIP