餐厅: 華苑潮州閣
资讯:

2023-10-16 3099 浏览
刚帮衬完,一次够应该唔会有下次,话说几天前已经订枱,今日仲WhatsApp确认过,订19:00上到去无枱,问收银(年长女士)话安排中,等咗5分钟再问有枱埋紧单会留比我哋,点知执完枱店(男士),有人订咗唔系比你唔好误会,再三追问下,有位年青D嘅女士又讲安排紧,再等多几分钟最终都系坐番𠮶张刚执好嘅枱,已经有D火火哋...有位就算。坐低点菜已经系19:15,落完单唔洗5分钟出整4样𩠌,好有效率快过大排档....我哋都唔差50分钟食完埋单仲叫埋甜品食添...废话唔讲。卤水鹅片例牌 - 鹅肉嚡口卤水唔香虾蟹枣 - 虾枣叫做出色D,虾 或 蟹味唔够浓,虾枣唔够弹但Juicy水瓜烙 - 粉少煎得唔够脆黏唔住d瓜,一夹就散晒咸鱼炒芥兰 - 坚咸乌沙水晶包 - 劲,后加单2分钟唔洗上枱,个皮有d蒸完冻咗又返蒸感觉,烟韧得离有啲硬总结:搬咗过嚟,环境好咗,人气又高咗,但部份员工态度及餐厅待客之道,有好大改善空间,全程感觉系你好快d食完走啦,唔好咗住张枱,应该唔会有下次。

卤水鹅片例牌 - 鹅肉嚡口卤水唔香

水瓜烙 - 粉少煎得唔够脆黏唔住d瓜,一夹就散晒

咸鱼炒芥兰 - 坚咸

鹅片