2021-07-17
我喺𠮶边返工所以成日食呢间大快活,但系个收银成日㩒错嘢,fine我唔计较,当佢系新人所以间中打错掣,不过佢知道左都会即刻道歉同帮我改。到去水吧攞𠮶时,有两次好有印象嘅不愉快经历,一次系去食火锅(要牛),个经理就比左猪肉,我同佢讲返比错嘢我,佢就成份牛肉掟出嚟,好在我避得开先冇比佢整到成身污糟哂;另一次系食其他嘅餐,𠮶次系出漏左我张单,我要走去催单先至出比我,仲要藐嘴,不过隔离𠮶个水吧姐姐就好好人系咁同我讲唔好意思。食物方面,大快活𠮶啲预左放得入口就算,但系有几次食到嘅咕噜肉就嗱喉咙嘅,而每次食𠮶啲白饭一系超似食浆糊,一系似生米。不过都有嘢要赞嘅,有个执枱姐姐,每次见到呢个姐姐劲好笑容,令我觉得佢好似想当所有客都系VIP,但系呢几个月都冇见到佢喺度做,不过佢嘅服务态度真系好好,有机会见到佢好想喺佢面前赞下佢。