星期日嚟尖沙咀行街再揾间餐厅叹下朋友试过呢间餐厅几正就带我嚟试试原来呢到主打地中海菜 感觉几有格调 平时经过已经有留意 今次真系入去食Holiday Brunch Set $230Soup of the Day - 黑松露蘑菇汤觉得好香好好饮 浓浓嘅菇味 仲有忌廉味Starters - Halloumi & Salmon Toast系西班牙多士 有三文鱼同芝士 配上松脆多士配搭得几好食 中间有蕃茄同沙律菜又几FreshMain Course - Pearl Scallop Spaghetti, Pesto Sauce珍珠带子香草意粉 香草酱捞均整个意粉有好多细细粒嘅珍珠带子 意粉软硬适中整体几好食 唔会觉得好腻 最快清哂佢另加咗个PIZZAProsciutto & Rocket Pizza $198意大利风干火腿火箭菜薄饼 开心呢个系薄批饼底好脆身 加埋火腿同火箭菜系美式pizza食落火腿好香 亦都有火箭菜中和腻嘅感觉Dessert - Churro外脆内软 表面有玉桂糖 比较甜 但好食最后推介呢到饮品 又靓又好饮唔记得呢两杯叫咩 好彩突登影低咗打卡Mocktail - Lemon
星期日嚟尖沙咀行街再揾间餐厅叹下

Dessert - Churro
外脆内软 表面有玉桂糖 比较甜 但好食

最后推介呢到饮品 又靓又好饮
唔记得呢两杯叫咩 好彩突登影低咗打卡
Mocktail - Lemon 同 Raspberry 各一杯
酸酸甜甜好醒胃 食住嘢饮仲可以解下腻
午餐