2022-01-25
~ 酮人黑毛猪法芥滑蛋生酮包($113)🥪第一次食生酮嘅面包😝,唔知关唔关哄左嘅事呢🤔?感觉食落去同平时啲面包都唔系有太大分别😌,只系口感上会比较松软😗,比起平时哄左嘅面包冇咁硬同脆🥪。中间有切开左一条条嘅黑毛猪🐽,每一条都有一定嘅厚度而且有肥有瘦食落去更加有口感🤪。炒滑蛋就唔使讲啦配咩都好食嘅😂。不过个人来讲如果可以再加返多啲酱汁就会再好啲😙,咁食落去就会冇咁干身啦😝。伴碟仲有啲黑醋沙律🥗,一齐食就更加开胃冇咁滞口啦😚。~ Iced hazelnut latte($44)☕️原先望落去唔系几大杯😛,但系饮落去就会发现饮极都饮唔晒😂,加埋个包简直喺度发胀劲饱🤭。latte加咗hazelnut饮落去唔会太甜🧊,同时又可以加番啲香味系到👍🏻,钟意饮甜咖啡嘅都可以试吓呢个啊😙。✨呢间喺香港来讲嘅Cafe都算几大😛,分咗两层上面仲有啲tatami的位添🤩,不过就要除鞋啦🥿。btw,呢间Cafe系Pet friendly 㗎🐕。
~ Iced hazelnut latte($44)☕️