2023-09-25
礼拜六谂住去食铁板烧, 就十点几打去book位,book六点半两位. 准时去到又话揾唔到个 Booking. 佢地就安排咗近门口的酒吧位比我地. 心谂间嘢都仲未有人.点解会安排这个位呢?我地坐下, 完全没有推介每位$398嘅餐, 要问佢有无𠮶个餐先攞个牌出嚟比我地睇.其实都预左坐酒吧位, 唔会有铁板烧师傅喺你面前烹调,更不望有任何景可以睇, 全程只对住啲酒瓶, 同埋bartender切柠檬. 同埋隔离台一行十几人嘅喧哗,这些都可以忍受. 最最最不满系, 佢地喺我们的位隔离放满用来serve其他客的水瓶, 又系我隔离放满serve其他客的食物. 你们是否安排不当呢? 总之感觉系非常差. 食物方面系几好的. 鱼生,虾,鲍鱼,鳕鱼都好好味. 但是我地点的牛肉, order左七成熟, 出来是三成熟, 你都可以话呢两碟生勾勾嘅牛肉七成熟? 唔承认系你地搞错左? 话呢个已经系七成熟, 系我地认为唔够熟? 另外,炒饭黎到唔系热嘅, 个多士系冻嘅. 总括黎讲, 食物质数OK, 职员态度唔差, 但同我上一次去观塘店比较, 系两回事. 我们应该不会再光顾, 亦不会推荐任何人光顾.