四月八日(星期二)今日同老公仔特别要黎呢度试试,因为这是我们的第二百个食评,要食d好味野!之前,o系日本食完无敌家拉面,呢度简直系天下无敌!当然番到黎就唔可以expect太多啦!呢排我地两公婆好似中意左食拉面咁,前两日先食完横纲,今日又食!老公之前食过话好味!做老婆既,点可以未试过呢!十二点几去到,唔洗等位,门口仲有人拉客!唔系太多人,因为呢度位唔多,数过太约三十个左右,而且有d reserved!所以要早d黎食!个menu唔系太多choice,都几好,我始终觉得一间专门整某样食物既店舖会比较好味!...呢d先叫pro...无敌家都系只整拉面啦!所以呢度都只有拉面呀,捞面,冇其他饭!仲有d特别口味既雪糕!叫左个盐味拉面,老公上次食呢个话好味道!果然唔错,清得黎都几香,唔似猪骨汤咁多油!而佢既糖心蛋都好味!d面质旦牙!有心机!佢既义烧都有水准!有惊喜!而公既味噌都唔错,不过可能大家都一般中意呢个味!所以okay啦!...同埋叫左个芥辣八爪鱼,都好味道!o系中环番工既朋友可以试一试!
四月八日(星期二)

同埋叫左个芥辣八爪鱼,都好味道!

o系中环番工既朋友可以试一试!