餐厅: 鯉魚門海鮮酒家
资讯:

2019-07-23 3613 浏览
我第一次嚟鲤鱼门食海鲜咋🐠🦐🦞🦀🐙!好期待呀最期待食象拔蚌刺身 🥢🥢🥢口水都跌晒落地!店员介绍新鲜牡丹虾刺身 🦐🦐🦐讲真平日急冻见得多新鲜真系冇见过 虾头炸左佢 超级多膏 救命呀 刺身佢配泰式辣汁🤨🤨不过原汁原味最好食唔好点任何野🤩🤩🤩椒盐赖尿虾 🦞超级多肉只要剪开中间好容易食蒜蓉粉丝蒸蛏子😬 时间掌握得啱啱好 因为只要老左几秒就会即刻好难咬开姜葱炒糕蟹🦀🦀🦀 d膏系爆到痴线!多到溜 象拔蚌个肚做左椒盐 😜😜😜好爽口仲有一条斑我唔记得左个名不过真系蒸很好好D鱼肉好似乒乓波咁喺个口入面弹下弹下🏓🏓🏓一路打我都仲谂紧个晚个海鲜餐两楂橙汁🍊🍊 $240 啖啖果肉叫多左二个小菜同炒饭当然价钱都唔系平🔎 成餐饭大概$6500一家人食饭最紧要开心 ✔️✔️✔️❤️❤️❤️偶然当然要慰劳吓大家😘
我第一次嚟鲤鱼门食海鲜咋🐠🦐🦞🦀🐙!好期待呀

最期待食象拔蚌刺身 🥢🥢🥢口水都跌晒落地!
店员介绍新鲜牡丹虾刺身 🦐🦐🦐
不过原汁原味最好食唔好点任何野🤩🤩🤩