2023-05-11
身为猫奴嘅你,有无试过抱住种”隔离饭香”嘅心态,走去啲喵Cafe撚其他猫😽?嘻嘻😁总系觉得似去咗😺💖猫版怡红院揾喵姑娘呢(邪念起🥴)今次我哩位奴才无去到Cafe, 反而去左间位于砵兰街嘅喵喵茶餐厅——登打士茶餐厅,当日坐馆嘅有两只喵喵❤️分别有白色猫(棉花糖,半岁), 同埋豹色猫(?,3个月),真系好嫩口架姐😋餐厅里面大多数都系熟客仔,佢地甚至乎会带埋玩具同坐馆嘅喵喵玩😂。听老板娘讲,屋企一共有十几只喵,全部都系无家可归嘅浪浪🐱,而老板仲话好开心d喵喵咁痴人,唔会担心被人领养咗之后就唔理人🥰要撚猫,当然都要帮衬下人地,蓬勃一下人哋个浪浪基金!由于我地下午茶时间去到嘅关系,所以就叫咗个🥞招牌西多士($36)同埋🌱🥪芫荽滑蛋三文治($35)。🥞西多士大件,香脆!但系更值得一题系芫荽蛋三文治🥪,馅料够多之余仲有新鲜嘅淡淡芫荽味🌱,十分好味😋各位喵奴如果你都想好似我咁红杏出墙,都可以考虑下哩到㖞😂登打士茶餐厅 (油麻地)📍油麻地砵兰街105号地舖
各位喵奴如果你都想好似我咁红杏出墙,都可以考虑下哩到㖞😂
登打士茶餐厅 (油麻地)
📍油麻地砵兰街105号地舖