2008-09-01 1926 浏览
星期日晚朋友们带左我地上呢度开生日派对,上到去就觉得呢度好GRAND、感觉好正﹗不过佢既订位方或就古古怪怪,未到最后一日都唔会打电话CONFIRM。朋友订左个十人套餐包欲款小食同埋两款饭或意粉,但我地最后唔够人,只有八个人都计左我地十个人,劲无奈﹗但佢唔到最后一日都唔出声话有今晚因为我地既BOOKING先开野做生意,真系搞错呀﹗算啦,反正都坐得左唯有『焗』住八个人俾十个人既钱啦。野食方面都唔错既,我地叫左鸡翼、薯条、蟹钳、芝士焗西兰花、招牌牛仔骨、炸带子、龙利柳意粉、鹅肉饭。其实味道真系唔错既﹗最抵系因为任饮呀,所以我地都叫左好多野饮,实行饮番够本呢﹗因为我地『十人套餐』可以包左半个场,所以位就变得松动;呢边食野就果边玩游戏。游戏都系一般上楼CAFE既大富翁、UNO、啤牌等,无甚惊喜。总括黎讲都值70分既,如果员工可以唔落错单就会更好啦﹗

• 芝士烟肉薯条
  • 招牌牛仔骨