2017-12-07
我和我的辣妹朋友们:最爱士多啤梨排骨卷福和他的朋友们,单单睇个名都觉得好得意,一枱枱都系放工后相聚既好友,墙上贴满相片既photowall,成间餐厅都好warm呀好多外国既朋友都食得好滋味睇下餐牌,会见到好多鬼马既菜名,再见,电车痴汉;蓦然回首,觉得老板好有创意,抵佢生意愈做愈旺夫妻肺片,食辣之人必点,呢个夫妻肺片性价比超高,价钱唔贵,以为咁平既价钱只系细细碟既前菜,点知系好大碟!好大碟!佢只辣偏向麻辣多,唔算好辣,咁适合更多既客人够哂爽口惹味!愈食愈想食!正干煸四季豆,系度食就别有一番风味,真心比上海菜更好食!点解?因为佢系辣味四季豆,而且无上海菜咁干身,辣辣地好开胃,送饭一流!水煮嫩牛肉,如果系热辣辣锅上更正呀!佢d牛肉好嫩滑,又香又辣又麻,简直系对味蕾新冲击又系大大碟,真系好抵食,佢仲有d蔬菜系底,吸哂d精华,好鬼正可能要4人先食得哂呢个炒饭人人推介,里面又有小龙虾,可以试埋卷福最有名的小龙虾,中间个d粒粒有咬口,炒饭炒得够干,可以用黎送四季豆最后,不能错过的士多啤梨排骨呢个一定要order超好食,一咬落去,就充满惊喜,未试过咁嫩既猪肉,同士多啤梨又超夹!食到唔够食,最后一旧大家
最后,不能错过的士多啤梨排骨呢个一定要order超好食,一咬落去,就充满惊喜,未试过咁嫩既猪肉,同士多啤梨又超夹!食到唔够食,最后一旧大家都想争黎食哈哈