2017-08-31
之前见好多好评所以黎一试,结果非常失望,我地系散叫的。首先,牛舌我地试晒两款都系麻麻地,若牛肉我觉得比较好食只有 Misuji & Dai Sankaku,其它牛都系一般。带子亦都唔好食,北海道海胆和牛 sushi 都可以既但收得呢个价钱我认为唔够新鲜。本身想试埋佢个 oysters 但系已卖晒。至于甜品已打算好安全叫 green tea ice cream,但个饼系淋晒好似放左好耐咁,都同侍应反映左个问题。由于食物真系一般,所以冇乜影相。最后,我地两个人食埋单 $23xx,以呢个价钱黎讲,我认为质素应该可以好 D,我系「唔会」推介朋友黎试。去完呢度食,令我更加挂念日本。间野第一次订位几麻烦,因为要六点先有人听电话,但埋单时侍应话下次可 WhatsApp 订位,电话系 6281-9101。
Green Tea Ice Cream