2024-01-02
因为有活动陪朋友过去,上到去朋友已经话打卡位好少,冇乜诚意,我唔系fans呢样我唔多评论入到去员工搞错座位号,不过唔怪佢哋,睇得出系老细缩骨请唔够人。然后食物质素真系差到一个极点,好心你收人$470/2人就俾返少少良心。浓汤烩饭,啲米一啲生一啲熟,个汤稀到好似双𩠌饭例汤咁,我食紧汤饭? 朋友叫嘅意粉都冇乜味,难食。 仲有份量好细,就算加几十蚊要个甜品都净系够胃口细嘅女仔食。讲起个甜品,蛋糕本体得个甜味,唔讲我绝对食唔出佢系咩蛋糕,个红莓汁(?)就好抢,而且同佢个朱古力酱一啲都唔夹。人均$235,去任何一间人均100嘅餐厅都好食过佢唔知几多倍,撑警大晒?我特登注册OpenRice Account就系为咗打呢篇嘢,唔该各位fans见到佢有任何联乘活动即刻叫你钟意嘅作者唔好俾佢呃到搞活动。