2021-05-29 3106 浏览
我几十年来都系Louis Steak House嘅拥趸,由马来西亚大厦食到嚟中信大厦,虽然招牌换咗但主理人都系杨先生父子,坦白讲我从来冇失望过,Tomarhawk斧头扒一流不在讲,如果想食得轻巧少少佢嘅龙虾饭同石斑饭都系一流,除此之外呢度独有秘制嘅怀旧薄饼同红炆花胶更加系其他地方绝对食唔翻,但主理人同佢嘅儿子即系现任嘅大厨Wilson绝对系用足心机去做,诚意可加,做每样嘢都比足心机亲力亲为,特别海鲜一类用料更系杨先生每朝亲自喺西营盘街市拣选,新鲜到极,其他地方真系食唔到,今时今日呢类餐厅绝无仅有,我自问乜嘢高级食肆都去过,感觉食物冇一间比得上呢度,我系真心觉得,绝对唔系做打手喺度宣传做假,我见有啲负面批评,但试问边间食肆冇缺点?招呼出了小问题是个别员工质素所致。不过讲多都冇用大家嚟试吓就知,再一次重申本人真心诚意推介绝对唔系放鳝!