2022-02-12
☆ 𝙃𝙤𝙣𝙗𝙤尖沙咀广东道3-27号海港城港威商场2楼2602号舖系呀我又食Burger啦~唔系第一次食Honbo,知道系海港城开左,地点咁方便点会唔去,虽然铺面唔算大,但有海景望下,而且食物系值得等待下。✦ THE GOLD STANDARD2块4安士汉堡扒再加埋烟肉、芝士、青瓜组成,烟肉脆脆,汉堡肉味香浓又超级Juicy,厚厚一个超满足。✦ HONBO 2.0呢个就系4块2安士汉堡扒,一样有芝士有青瓜,但2.0呢个比起另一个更加肉感,可能因为薄d感觉更细腻,同埋不得不提佢地自家制个酱真系有画龙点睛作用。✦ SWEET POTATO FRIES呢到嘅炸蕃薯真系好鬼正,每次黎都一定要叫!同埋跟𠮶个酱都好味,辣辣地嘅。✦ BUFFALO WINGS外皮脆肉质嫩,keep到肉汁,水牛城酱酸酸辣辣配埋蓝芝士酱,真系好惹味!不过呢个价钱上贵左少少。✦ MIKE'S LEMONADE酸呀~柠檬味好重,虽然见到好多青瓜,不过其实无乜青瓜味,但成杯野都系好fresh好清新。✦ APPLE PIE ICED TEA好钟意呀呢个!话就话苹果批,其实系好重肉桂味,茶味唔算好出,但成个味道好岩我口味,而且旧
☆ 𝙃𝙤𝙣𝙗𝙤
尖沙咀广东道3-27号海港城港威商场2楼2602号舖
✦ THE GOLD STANDARD
✦ HONBO 2.0
✦ SWEET POTATO FRIES
✦ BUFFALO WINGS
✦ MIKE'S LEMONADE
✦ APPLE PIE ICED TEA
好钟意呀呢个!话就话苹果批,其实系好重肉桂味,茶味唔算好出,但成个味道好岩我口味,而且旧苹果干都好食。