2008-07-17
大家有睇新闻都知哩间O野俾人封舖啦. http://hk.news.yahoo.com/article/080716/4/77kg.html我同我两个friends都系受害者之一话说上星期三放工,约左两个friends去银座广场买d野.跟住食饭.其中一个提议大久保,因为就系隔离.我听到"大久保"哩个名好熟.好似系openrice出晒名o个间.但又唔好肯定.因为记得出晒名o个间好似o系红磡.所以就鬼奄眼咁入左去. 唔使排队,但都多人.坐低然后同个表情好似刚刚有亲人去世的waiter order放题.然后个waiter仍然木无表情咁指一指台上面d order form, 跟住行开左.唔睇order form由自可.一睇...............d form 系写过, 有d察过.有d台号仲系度,但唔系我地o个张. 就系咁,我对呢间o野o既记忆就返晒.即刻同friend讲openrice对呢间o既劣评.提议闪.但佢地话算,因为都坐低兼order左.我地跟住个一个半钟o既经历就同之前o既其他食评一模一样.我地order左32碟, 黎o左11碟(包括无order o既同重覆o既).埋单一文ti
我同我两个friends都系受害者之一
我地跟住个一个半钟o既经历就同之前o既其他食评一模一样.我地order左32碟, 黎o左11碟(包括无order o既同重覆o既).埋单一文tips都无俾.
戏肉呢啦, 返到家10pm. 1045pm开始搞肚痛.1130pm已经屙左两次.即刻饮几滴"单"飞人药水.之后再屙一次先停. 小人身壮健,残命得苟全,可怜朋友..................无死到.不过要睇医生兼请假.
我希望呢篇系大久保o既最后一篇食评!.并希望佢重始消失于世上.唔好再遗祸人间...