2018-08-26 591 浏览
呢间系工业大厦入面嘅餐厅,真系要朋友介绍先会识得黎。令人尴尬嘅菜名,背后都隐藏着带点文青嘅用心。朋友叫咗「我最初面红」嘅酱烤猪肋骨,腌得好入味,而且系成排猪肋骨咁上碟,睇落去就已经大满足。但系薯条就有啲似翻炸过,好干身。另外嘅「呃like全日早餐」,每一part都有用心选材,味道系水准之上。而饮品方面,爆谷朱古力属于推介饮品,大大杯朱古力再加上cream同爆谷,真系值回票价。但系爆谷鲜奶咖啡就真系麻麻哋!虽然好大杯,但系唔见主角爆谷,而饮落去亦冇爆谷味,咖啡味亦都失咗踪。整体来讲,嘢食水准都算唔错,而且系工业大厦入面环境非常清静,好啱慢慢坐低望住山景同朋友倾下计。
呃like全日早餐
热爆谷鲜奶咖啡