2024-11-13 0 浏览
{🍽️ 香港揾食 🍽️} Koka 小野人听闻沙田又开咗一间四川口味既串烧店,心思思又想试下,难得经过梗系唔放过任何机会,即刻冲入去试吓好唔好食先啦✌🏻 由于好肚饿嘅关系,所以叫咗嘅款式都唔少😂😂😂 烤小牛肉串、Q弹小猪颈肉、烤鸡肉串、小野人烧鸡翼、烤脆鸡皮、Q弹大鱿鱼、夏威夷烤菠萝、小野人蒜蓉烧茄子、烧蒜香花椰菜、烤鲜韭菜、烤日本迷你甜薯、墨西哥烤粟米重点推介🤘🏻 每次串烧我一定要嗌嘅item之一 「夏威夷烤菠萝 🍍」 ,今次系用竹签串住一大片圆辘辘既菠萝,果肉烧过之后又甜又多汁,简直系超Juicy 㗎 ❣️❣️小野人蒜蓉烧茄子🍆 茄子上面铺满劲多蒜蓉,被烧至软身,可以一丝丝咁夹出嚟食,超满足 🤤Q弹大鱿鱼🦑 鱿鱼大大只,口感非常弹牙,而且非常新鲜,烧完之后再加上劲多嘅七味粉,劲惹味👍🏻小野人满杯草莓:味道酸甜适中,冻冰冰非常解渴元气森林水果茶:超级大杯而且劲好饮,劲fresh📍沙田正街2-8号新城市广场3期3楼326A铺
{🍽️ 香港揾食 🍽️} Koka 小野人

小野人满杯草莓:味道酸甜适中,冻冰冰非常解渴
元气森林水果茶:超级大杯而且劲好饮,劲fresh

📍沙田正街2-8号新城市广场3期3楼326A铺