〖 北江篇 -- 芝士面 〗⁣⁣⁣⁣⁣💛 我最喜爱嘅邪恶芝士面🥇 🥰⁣🍝 烤猪颈肉芝士捞面 (大) -- $48⁣🍹 青苹果乳酸 -- 免费跟餐⁣⁣🧀 提起芝士面,可能唔少人会谂到荃湾/尖沙咀嘅新记(都系黄店💛),但系我想讲,近在天水围已经有更好味更抵食嘅黄店芝士面💛⁣⁣🍝 首先系芝士捞面,放入口𠮶下幸福感爆棚🥰 芝士味超香浓,系每条面都有芝士味的!谂返新记50蚊碗猪颈肉芝士捞面,只系淋咗芝士汁喺面上面,芝士味亦都远远唔及新北江呢碗~ 我比较喜欢浓厚芝士味,更邪恶!👻⁣⁣🥢 我上网睇,佢地嘅整法同新记唔同,佢地喺煮面嘅时候已经有加芝士,最后再捞芝士汁,难怪条条面都满满芝士味啦!⁣⁣🤤 其实正常人叫细碗43就够架啦!大碗48蚊真系好滞好饱🤣 同埋冻饮都唔使加钱,真系好正🤤🤤 饮品就正正常常啦~ 不过有青苹果/芒果乳酸,珍奶等等特饮拣都几正!都系免费跟餐!⁣⁣💰 人均消费: $40-50⁣⁣🥡 皇递: 未有🙅🏻‍♀️ (好想快啲加🙂)⁣⁣~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ •⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣📈 评分⁣⁣⁣⁣⁣⁣💗 幸福感
〖 北江篇 -- 芝士面 〗⁣

💗 幸福感: 9.5/10⁣⁣
🤑 抵食程度: 9/10⁣⁣⁣
👩🏻‍💼 员工服务: 8/10⁣⁣⁣
🪑 餐厅环境: 7.5/10⁣⁣⁣
⏳ 等候时间: 唔使等位,食物都系几分钟⁣

✏️ 整体评分: 9/10⁣
📌 地址: ⁣⁣⁣⁣
📍天水围天湖路1号嘉湖新北江商场1楼C46C号舖⁣

~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ~ • ⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
💛每次消费都系一次选择,当你选了没表态的店,就是放弃了一次惩罚黄店的机会。请尽能力餐餐食黄店。⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
2020-08-02