咁岩今日放假 返去坑口探屋企人 顺便去返之前一直去开既檀岛咖啡饼店 谂住去食返一直念念不忘既菠萝蛋糕同热杏仁露 唔系度度都有得饮杏仁露 所以今次一定要回味一下 😋行左成个圈 都唔见有菠萝蛋糕 走去问一问收银姐姐 点知 原来无卖好耐......😭咁是但拣个黑芝麻包啦 因为面包款式一般 都无咩选择唔知系咪放学时间定点 好多人排紧队 心谂:哗 唔系下话 咪要排好耐?🙂点知又唔系㖞 收银姐姐好快手 唔使好耐就已经到我 仲要数口好精 唔使计数机都可以计得咁精准 呢样真系要赞一赞 扎马尾戴眼镜呢位姐姐 同茶记呀姐一样 好厉害👍🏻试左黑芝麻包同叫左杯奶茶 首先个黑芝麻包呢 正常 唔会好甜 但个杯奶茶呢 真系不得了 涩到呢...... 又话出名奶茶咖啡既😫😫 希望下次再返黎个阵 面包款式会多返d选择 同埋可以试到热杏仁露啦