2016-04-19
难得今日同女朋友放假 就当然去饮饮食食啦听啲朋友成日话荃湾多好野食 就决定openrice下 有乜好食 结果就揾左喱间Bien Bistro 入到去见到啲布置装修都几精致 系座位放便有啲迫 始终空间有限 而店员个个都几好笑容话哂都第一次去 就问下店员有咩好推介啦有件事令我印象好深刻既 就系果位蓝色衫既店员好细心详细 问我地食唔食得辣 有咩唔食 而我女朋友就只可以接受食小辣 佢就介绍左个特色拼盘 经过介绍原来拼盘系饭 另外我地仲谂住叫杯血橙水果茶 但蓝衫店员就好细心提醒我地 如果黎经既女士不宜饮用血橙水果茶👍🏻👍🏻食物黎到啦 上菜果阵蓝衫店员仲特登提醒我地小心个铁盘系热既 特色拼盘 d饭细细粒 一座塔咁好特别 辣度适中 我女朋友话唔算好辣只系微辣 不过每个人口味就唔一样啦 我就觉得有d辣😂整体都满意既 血橙水果茶方面就好精致啦 四色果糖 原来系唔同色 就系唔同味既糖 柠檬.云尼拿等等 蓝衫店员就好耐心介绍边款衬血橙水果茶多啲 饮落好清新 而且有个小蜡烛一直warm住个茶 整体黎讲餐厅食物质素唔错 而且店员质素高服务态度好好 所以会再帮衬👍🏻
话哂都第一次去 就问下店员有咩好推介啦
整体黎讲餐厅食物质素唔错 而且店员质素高