2015-06-25 764 浏览
话说我地一家人之前已经帮衬左越式工房几次,见YAHOO有团购,平平地就买左,但经过今晚之后,一定无下次,我亦希望大家可以睇完食评之后先决定帮唔帮衬。一开始黎左个青木瓜柚子沙律、拼盘同肉骨茶,都正正常常,无咩问题,系比较油。之后无啦啦黎左个炒圣子,我地同个WAITER讲:无叫呢个,叫左炒芥兰。WAITER都话系佢落错单,会换,但无SAY SORRY,算啦,人地无心之失。事后,芥兰上场就出事啦,有图有真相(请看下图),所谓芥兰得几条,份量极少,而且好油,不过我地知团购GE差唔多就唔讲野,照食。之后,主角咖哩蟹黎,一咬落去,点解会咁苦?我以为我问题,于是我叫阿妹试,佢食左一啖,即lur, 因为真系食唔到,之后问老板娘,佢答:无理由,今朝先剐(明明蟹壳都变埋黑色,仲点今朝剐呢? 请看下图) 之后我地话:真系唔食得,你可以试下。佢话:我地蟹70-80蚊一只,唔会帮你地换ga la,你地用coupon又唔加野,预左食唔饱啦!真心想问死蟹同食唔食得饱有咩关系呢?我已经唔系第一个写食评觉得呢间野服务差,不过估唔到服务态度差成咁,发啲客脾气,我地虽然未饱,但已经食左佢唔少气,最后走左。做团购唔系将啲卖剩

咸鱼炒芥兰
咖喱蟹
咖喱蟹

做团购唔系将啲卖剩货整比人食,而系以一个平啲价钱吸引客人再帮衬,唔系已经比左钱就可以求求其其同骂客,所以,我希望各位顾客帮衬之前谂清楚,费事贴钱买难受。

2015-06-25
用餐优惠