2019-08-16 460 浏览
同事们一路都话去呢间叫鸡好正🤣但系佢正价时段都几贵下,建议我等到下午茶时间食会平好多😆但好多时未等到两点都饿晕左喇🤣所以讲左半个月都未试过终于有一日忙到唔得闲正常时间食lunch🤣捉左同事们陪我去食🤤一去到⋯冇哂粉皮😨好失望呀‼️我期待好耐嘅 #口水鸡配粉皮⋯唉😭唯有配乌冬啦一上台见到全部即弃塑胶用品🙈真系觉得好对唔住个地球🌍 但叫左都要食架啦🙈食落果然系好掂‼️啲鸡好滑捋捋,个汁就坚系高汁😍既麻且辣,第一啖唔算太辣,之后愈食就愈辣到流得多口水🤤 辣度我觉得大约系谭仔小辣咁上下啦🤔而乌冬份量都够饱肚怕辣嘅朋友仔有福喇🤣佢跟茶餐会送埋一杯自家制饮品🥤um⋯⋯味道好特别😂闻落好香菊花味🌼但系饮落同水冇分别,好彩唔洗加钱,湿下口都ok由于佢座位唔多,同埋系折台同折凳,堂食唔算好舒适😌如果有机会再食,我会外卖返公司食算噜🤷🏻‍♀️反正点都系用即弃塑胶餐具#大大力推荐口水鸡#希望下次食到粉皮#40蚊有埋饮品#叫鸡都要等特价#观塘下午茶餐之选#我亲耳听到好几个人话唔要饮品#可能饮过知濑嘢

#大大力推荐口水鸡
#希望下次食到粉皮