2020-11-30 886 浏览
呢间茶餐厅,我哋由细帮衬到大。里面嘅职员,我哋都见惯见熟( ´▽` )ノ不过,我哋平时多数帮衬嘅系夜晚堂食或者系外卖,我就好少会帮衬佢哋嘅早餐。试咗好几日其他舖头嘅沙嗲牛肉公仔面,今日我就专登试吓平时成日帮衬嘅茶餐厅,睇吓佢哋嘅沙嗲牛肉公仔面质素系点。同平时啲茶餐厅差唔多,佢哋将啲牛肉乸到霉晒,冇乜咬口,完全唔系牛肉应有嘅质感。沙嗲越食越冇沙嗲味,得个咸字,啲面质就OK嘅,唔系好淋。不过我最欣赏就系佢哋个方包,因为我以为会系啲隔夜嘅面包,点知原来好新鲜好松软,而且佢哋将块方包系搽到满满嘅牛油,好似自己喺屋企食方包咁。赞٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و总括来讲,佢哋嘅早餐质素唔系特别好,不过好在就有九折嘅外卖优惠!我都系留番啲quota,食佢哋嘅夜晚嘅炒粉面饭。

沙嗲越食越冇沙嗲味,得个咸字,啲面质就OK嘅,唔系好淋。

沙嗲牛肉公仔面早餐

我都系留番啲quota,食佢哋嘅夜晚嘅炒粉面饭。
外卖自取