朋友之前推介将军澳站有间打边炉好正,话同一般打边炉唔同,今日天气冻冻地同老公去试吓先😋餐厅环境都好干净整洁,坐得都好舒服,唔会坐得好迫夹,食得都舒服啲😆店员会介绍餐厅打边炉嘅食法和招牌菜,我同老公都想试吓招牌家乡鸭煲,啲萝卜炆得好林和好入味,啲鸭好香好嫩滑多汁,配菜都好多,所以好惹味和香喷喷😋调味盘好精致,有九种调味料任君选择,XO酱是自家制的,仲有好大粒虾米同瑶柱丝,真系好正啊😻手切和牛超有牛味,又唔韧又有口感,超正😋值得一试👍🏻👍🏻黑松露鲜虾饺超有惊喜,水饺劲大粒又弹牙,咬落去成个口都充满着黑松露,啲虾又大只又多,超级好食😻😻蓎蒿菜每棵都好大棵,好新鲜,劲钟意😋芝士响铃系餐厅自己炸,所以一定新鲜,仲超级脆,食到中间有溶溶地嘅芝士,好正😆蛏子皇超级大只,好新鲜,好弹牙仲好鲜甜,必食推介👍🏻👍🏻职员好细心会帮你捞起啲肥油,等你食得健康啲,仲冇咁肥添😆😆系马路出面有个招牌会指示您点样入去餐厅。整体上非常满意这间餐厅,因为样样食物都好新鲜好好食,坐得都好舒服,职员都好细心服务你,还有每道菜式都睇到厨师好细心咁装饰,我哋食嘅时候都会开心啲,影相都靓啲😻👍🏻

招牌家乡鸭煲

手切和牛

手切和牛超有牛味,又唔韧又有口感,超正😋值得一试👍🏻👍🏻

黑松露鲜虾饺🥟
黑松露鲜虾水饺🥟

蓎蒿

蓎蒿菜每棵都好大棵,好新鲜,劲钟意😋

芝士响铃

大蛏子

蛏子皇超级大只,好新鲜,好弹牙仲好鲜甜,必食推介👍🏻👍🏻

职员好细心会帮你捞起啲肥油,等你食得健康啲,仲冇咁肥添😆😆

系马路出面有个招牌会指示您点样入去餐厅。
2018-01-04
招牌家乡鸭煲