2022-05-09 50 浏览
今日带家姐去验眼,之后近近地去我哋喜爱嘅 cafe饭堂 COTI 食个lunch,饮杯靓咖啡☕️家姐点咗 日式红酒炖牛肉配饭,个汁好好味又甜甜地,送饭一流!牛肉肉质亦够淋,中间有少少肥膏夹住一齐食好邪恶,但佢话咁先够正🤪佢挑选咗 桃味 🍑 红茶,香甜解渴!我就拣咗 香蒜蚬肉意粉,分量好大碟,而且仲有好多蚬,每只嘅蚬肉够肥美👍🏻个汁系蒜香炒成,带有少少辣味,突显海鲜嘅滋味😋今次我就点咗杯 焦糖咖啡,真系好欣赏佢上面个焦糖面烧得脆脆的,加埋下面嘅latte真系再想encore多一杯💕我哋去到其实已经两点几,职员姐姐本身啱啱开始食饭,但一见有客人入嚟即刻serve,服务态度好好👍🏻