餐厅: 華星冰室 (克街)
资讯:

2016-01-26 1709 浏览
今晚去饮,大家都知道七时恭候,唔知几点先开席,为免搞到半夜都未食得,所以就食少少野打打底,龙虾伊面实在唔太啱本人胃口。行过华星冰室,咁就正好食件西多三文治什么也好,至少唔会饿Q 死!今日唔知做咩忽然想食西多,仲要咖央馅!枫糖浆系另上的,炸得金黄的西多士,加埋半溶化鲜油,西多的热力令到牛油慢慢溶化,不如你就咁杀左我算啦。外表就好靓仔,切开见到内馅唔系好多咖央酱,有啲失望添,不过多士好脆又无话滴晒油淋晒咁,整体都叫唔错!食完滚水渌脚咁走,俾钱时听到侍应好大声叫“喂!拎齐野呀” ,(即系𠮶只好粗豪茶餐厅声),原来我漏左成袋野无拎到,仲要喺放左喺枱面,多谢佢咁大声提我,否则我应该会直出门口,之后当然又系揾餐劲嘅,真系好大声但服务分数暗暗加左不少。
所以就食少少野打打底,龙虾伊面实在唔太啱本人胃口。

今日唔知做咩忽然想食西多,仲要咖央馅!
枫糖浆系另上的,炸得金黄的西多士,加埋半溶化鲜油,
西多的热力令到牛油慢慢溶化,不如你就咁杀左我算啦。
咖央多
外表就好靓仔,切开见到内馅唔系好多咖央酱,有啲失望添,
不过多士好脆又无话滴晒油淋晒咁,整体都叫唔错!
咖央多
之后当然又系揾餐劲嘅,真系好大声但服务分数暗暗加左不少。

2016-01-15