2013-07-05
今日我同妈咪二又黎碰碰面店到食野,个阵去到吾算话太多客人一入门口有位侍应小姐问我地几多位,之后带左我地坐左张四人既座位到一坐低左 侍应小姐就开始介绍今日既精选午餐推介,厅完佢既讲解之后我同妈咪又睇下张Meun,好多我都好钟意食,好吸引^^最后都系选择自选面,我就简左个捞虾子生面 仲会有个汤配又可以简自己钟意食既𩠌^^系等食物黎之前我见到张枱上面有两𨱔几靓既放左系到,我就好好奇甘打开睇一睇,一个原来系我最钟意食既菜莆黎,而另外一个我就估极都估吾到系咩黎 我就问问个侍应 哦~原来系虾干黎既。过左一阵,我叫左既面已经到左拉食落去都系一样甘好味道,同对上次黎食既水准一样Good!(油左小小)一边食既其间个店老板走个黎问我地想吾想试下我地今日既新推介呢,我就问问有咩新推介好介绍先,佢就介绍我同妈咪食(花雕酒醉海虾),话系新鲜买番黎 想比啲客人试试好啦,就试试啦,睇下系咪真系甘好味道先。 我本人对酒冇咩兴趣,但我妈就比较钟意食有d酒味既食物而我一直对酒冇兴趣但比佢既美感吸引住,所以我就试食一只先,食落去吾错啵 酒味亦吾会话太过重,食落去慢慢既酒味出哂黎好特别,又几好食,真系冇介绍错,厅个老板讲原来
我同妈咪又睇下张Meun,好多我都好钟意食,好吸引^^
最后都系选择自选面,我就简左个捞虾子生面 仲会有个汤配又可以简自己钟意食既𩠌^^ 系等食物黎之前我见到张枱上面有两𨱔几靓既放左系到,我就好好奇甘
到系咩黎 我就问问个侍应 哦~原来系虾干黎既。 过左一阵,我叫左既面已经到左拉 食落去都系一样甘好味道,同对上次黎食既水准一样
Good!(油左小小)
一边食既其间个店老板走个黎问我地想吾想试下我地今日
既新推介呢,我就问问有咩新推介好介绍先,佢就介绍我
同妈咪食(花雕酒醉海虾),话系新鲜买番黎 想比啲客人试试
好啦,就试试啦,睇下系咪真系甘好味道先。
我本人对酒冇咩兴趣,但我妈就比较钟意食有d酒味既食物
而我一直对酒冇兴趣但比佢既美感吸引住,所以我就试食一只先,
食落去吾错啵 酒味亦吾会话太过重,食落去慢慢既酒味出哂黎
好特别,又几好食,真系冇介绍错,厅个老板讲原来好多时都
会出新既食品介绍比客人食,吾错呀我觉得,多新款食品先会更
吸引比啲客人食。
我最欣赏每位侍应,对待客人好好既笑容同诚恳有礼。
环境舒服, 装饰精致!!
题外话/补充资料:
未试过,就快d黎碰碰面店食野啦!