上次第一次去食嘅时候见佢系老招牌 饺子又多款,又多人排队,有住元朗嘅朋友赞过,就觉得佢应该好食,但系自己感觉系绝对中伏🤨,但系我谂住可能系我自己未识叫佢嘅嘢, 事隔一段时间我再去, 今日终于慢慢可以睇下个餐牌, 可能因为呢啱啱过新年啦都唔系好多人,所以呢~~我同伦漾宝就叫咗碗杂饺,想完全试匀晒佢,而家姐叫咗碗猪扒米线,再加我唔记得咗上次叫过而又非常唔识欣赏嘅 “酥炸鲮鱼球“。 首先讲番碗杂饺, 实在唔啱我自己个人想要嘅口味,饺皮非常厚厚厚,厚到比发涨嘅河粉更加糊, 但系呢个我反而明白! 呢个亦系我最欣赏嘅地方, 佢嘅饺子里面嘅料系非常之塞得满,所以要用面皮厚厚牌饺皮嚟包啩?但包饺嘅功夫真系靓👍🏻,呢样系good嘅, 食味呢,就见仁见智啦,因为我就觉得佢款款都好淡口,点豉油加辣椒油都淡淡😱 最搞笑的服务态度始终如一,唔通有名气嘅食店嘅楼面都系唔忧做咁嘅服务态度嚟招呼客人,自己落咗单仲要串下客人,我地讲咗三次,佢唔咗一次系未食品加 “杆豆浆“, 佢…… 始终都系要呢杯五花茶嚟畀我哋!仲话饮豆浆又叫五花茶, 家姐话啲辣唔够辣, 佢唔会问使唔使加辣,反而劲有型咁话, 我哋觉得好辣㖞,服务态度特
最搞笑的服务态度始终如一,唔通有名气嘅食店嘅楼面都系唔忧做咁嘅服务态度嚟招呼客人,自己落咗单仲要串下客人,我地讲咗三次,佢唔咗一次系未食品加 “杆豆浆“, 佢…… 始终都系要呢杯五花茶嚟畀我哋!仲话饮豆浆又叫五花茶, 家姐话啲辣唔够辣, 佢唔会问使唔使加辣,反而劲有型咁话, 我哋觉得好辣㖞,服务态度特别到呢👍🏻👍🏻👍🏻, 讲番个失望嘅鲮鱼球我真系唔识欣赏唔识咩叫“酥炸鲮鱼球“, “酥炸“个皮烟韧度根本都唔系话入到口,可以搞得到我以为自己觉得系食紧“棉花糖鲮鱼球“, 另外我自己又失策望都望到佢应该冇蚬蚧点㗎啦😓
2019-02-11