2020-09-22 1161 浏览
我crazy 啦‼️‼️🚨🚨🚨💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ CRAZYPIE (观塘)地址:观塘开源道60号骆驼漆大厦3座8楼U室我其实好少食甜野 糖啊 蛋糕🙈D人成日话食甜野会令人心情愉悦😂做野忙既时候 往往都会太focus而好用神😫到做到好攰既时候都系好想食甜野或者朱古力去补充血糖但如果食太多又惊会有sugar crash😵😵😵血糖血症系会带黎短暂精神😌但系升得快都跌得快🙈🙈 之后会令人更加攰同无精神😩所以都系要适可而止‼️‼️‼️🚨又离题添😂😂番黎番黎🚨🚨🚨我对于批同挞类就特别钟情😜可能我比较钟意食曲奇皮钟意有得𡁻同有口感🙊呢间crazy pie亦都系我超级推荐既一间铺‼️‼️‼️每次食都相当有惊喜🤘🏻亦都系唯一一间令我有意欲再番头买同想食既甜品🥰🥰今次就同同事一齐买症6款番去开心share🤤🤤💋不过我就当然无试晒全部咁多款啦🙊今次介绍住2款先 下次再试下其他新口味😌😌🥂————————————————————————💁🏻‍♀️玄米抹茶麻糬pie 威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅(👍🏻=👅x 6-10👎🏻=👅x 1-5)我呢个抹茶怪点会唔试呢款抹茶挞😂🤘🏻Crazy pie 既pie pie款 其实全部都好有内涵😍
我crazy 啦‼️‼️🚨🚨🚨

💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ CRAZYPIE (观塘)
地址:观塘开源道60号骆驼漆大厦3座8楼U室

今次介绍住2款先 下次再试下其他新口味😌😌🥂

————————————————————————
💁🏻‍♀️玄米抹茶麻糬pie
威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅
(👍🏻=👅x 6-10👎🏻=👅x 1-5)

我呢个抹茶怪点会唔试呢款抹茶挞😂🤘🏻

有浓浓抹茶口感但绝对唔系忌廉个种creamy 🙊

————————————————————————
💁🏻‍♀️铁观音巧克力脆脆pie
威威味蕾:👅👅👅👅👅👅👅👅👅
(👍🏻=👅x 6-10👎🏻=👅x 1-5)

一咬落去 个鼻腔已经有铁观音既茶香渗透出黎🤤 面头既香浓幼滑朱古力mousse +埋里面既朱古力脆脆
食落好似oreo😂但口感绝佳🤘🏻🤘🏻‼️
食左半个已经好饱😵😵
我仲要无食lunch🤣🤣 可想而知佢个饱足感几大😹
食完我真系要冲番杯茶消下滞🙊

#hkfoodie #hongkong #观塘 #观塘骆驼漆大厦 #crazypie #甜品 #观塘美食#美食#食好西 #威威为食仔 #威威要还债 #识食都要惜食
2020-09-22