629鸡蛋仔,已经第四次帮衬,次次都keep住有人排队🤣🤣之前见佢都系一脚踢,所有野自己搞,今日见到多左位女士帮下手,佢应该可以无咁cher😌老细依然keep住对工作果团火,非常认真制作,态度keep住一般🤣🤣🤣有客人对佢既态度有所反感,买都唔买头也不回,当然老细头也不抬,完全比我感觉系无所谓,多佢一个唔多少佢一个唔少咁款😂😂😂始终佢系卖食物,又真系唔系卖服务,佢咁有性格会令人更易记得佢既鸡蛋仔,同埋都系算一个卖点挂!?🤣🤣🤣之前试过栗米蛋蛋,好好味好出色☺️之后试过芝麻蛋蛋,呢个一般无咩芝麻味~今次友人想试芝士蛋蛋,老实讲,比我预期差😅我以为会拉丝🤣🤣🤣不过真系谂多左,但无拉丝不得止,连芝士味都唔算浓,应该只系蛋酱里面加入左芝士,我又以为鸡蛋仔入面会有一旧旧芝士系到,但系系无既,的确有少少失望既😅不过我都会再黎架!!最多食返栗米蛋蛋啰😍😍😂😂虽然佢好有性格,讲野又直又倔,鸡蛋仔亦唔系平,但就系唔知点解每次黎都会想食,呢个系咩吸引力呢!?🤪
芝士蛋蛋

2019-04-20