餐厅: 雲桂香米線專門店
资讯:

2017-07-09 442 浏览
今日谂住去睇戏前食野医肚先,本身想去果间谭仔装修,所以就转战附近依间'云桂香'啦,一入去就闻到好香,同埋都好大碗咁,坐底左就即刻揾下有无酸辣汤底,yeah系有ge,二话不说就拣小锅米线酸辣啦,拣咩配料都拣左一段时间,最后就拣左木耳丝、腩肉,个fd就拣左小锅麻辣小辣(猪肚、鱼腐),再叫左个口水鸡因为见到隔离枱果碟都几吸引口水鸡食落都唔错,不过觉得可以再麻d,我碗酸辣反而觉得唔够酸,唔系好食得出系酸辣,同埋木耳丝并唔系丝😅同我想像有点出入,味道不过不失,反而钟意个fd果个麻辣汤底,麻味都几香,配料方面就无咩特别,系可以填饱肚子而已但下次有机会就试麻辣汤底啦
因为见到隔离枱果碟都几吸引
口水鸡
小锅米线(酸辣及麻辣)

但下次有机会就试麻辣汤底啦
2017-07-09
小锅米线(酸辣及麻辣)