2019-08-27 409 浏览
一入到餐厅,右手边有个Open kitchen,大家可以睇到多个Chef👨🏻‍🍳即场制作手作意粉🍝哩个亦都系餐厅Main gimmick✨晚餐除咗有A la carte之外,仲有个根据你人数决定嘅Set dinner。👧🏻🥚商量之后决定叫Set For Two $430,Start我er拣咗【Fritto Misto +20】Deep Fried Prawns🦐, Baby Squid🦑, Sardines🐟, Spicy Garlic Dip🌶,炸得香脆可口,点埋个sauce更加惹味。【Tagliolini +30】Shaved Black Truffle, White Truffle Paste, Shallot 鲜刨嘅黑松露再配上白松露酱制作成嘅扁面,每一口都充满松露嘅鲜味🍄一定会为咗呢个面再到访。【Classic Lasagna +15】经典千层面,材料包括牛肉肉酱、巴马臣芝士,表面层芝士焗得香脆,”芝”味浓郁,系一个高质版嘅千层面😋不过亦都比较腻口。

• tagliolini
  • Tiramisu