2022-08-28 1055 浏览
手切上等牛柳河粉(每日限量)98今次继续系太古鲗鱼涌揾食,今日晏左食饭,同友人系太古坊兜左一圈都谂五到食乜,因为都想坐得舒服啲,于是就一路向太古城方向继续行,路过见到呢间芽庄越式料理,见大家都行到有少少攰,就决定呢间啦,呢间之前都有食过其他分店食味都五错嘅。介绍返今次食咗啲咩先,佢哋有下午茶,不过我同友人都太肚饿决定点大餐牌,我点左手切上等牛柳河粉(每日限量)$98,见佢menu写住每日限量应该都ok嘅,友人点左河内牛汤河三拼$118,上餐速度都好快,坐一阵间就有得食,我𠮶份牛柳河粉牛味都算浓,系牛柳有啲碎,似系头头尾尾切出嚟,不过咁嘅价钱都可以接受,份量亦都足够,饮埋个椰青都满足㗎喇。我推介嘅系之前食过嘅河内番茄蟹檬$88,下次会再试其他
手切上等牛柳河粉(每日限量)98
我推介嘅系之前食过嘅河内番茄蟹檬$88,下次会再试其他