2020-06-27
朋友生日一齐柴娃娃都庆祝,朋友指定栀子就去试吓啦!入到去装修几靓,好舒服,仲有少少半露天嘅bar枱仔!一见到餐牌有我好耐冇食过嘅bagel ,一定要叫,谂都唔洗谂,我哋仲叫咗鸡翼,沙律,意粉,长通粉,炸鱼仔,墨鱼嘴!我最钟意就系bagel,因为真系好耐冇食过,同埋佢做得几好食,料都几多!正!其次就钟意佢个炸鱼仔,配埋蛋黄酱,好味😋 其他意粉都做得几好,中上水准啦!重点嚟啦,呢到系有heroes手工啤酒,同朋友一齐叫咗两罐SI L DAN,好饮,有少少柑橘味!其实heroes啲啤酒真系唔错,大家可以试吓!值得一赞系店员几nice,我同佢讲要两罐屎L弹,佢笑话ok,冇问题!走果时,有个哥哥仔同我哋讲88,佢话叫佢叔叔啦,唔系哥哥,但我谂其实我可能老过佢😂🤣😂
入到去装修几靓,好舒服,仲有少少半露天嘅bar枱仔!