2024-05-10
朋友最近养左只狗仔,早几日上左去朋友家到探狗狗,玩到差唔多时间就系附近餐厅食个晚饭,最后拣左墨西哥菜😎.呢间餐厅系旺角,主打手工墨西哥料理,门口用左镜面,有indoor同outdoor 坐位,亦有吧台位置可以坐,今次我哋就坐outdoor,outdoor有幅大壁画,设计好有心思.肉食手工披萨 $148馅料有碎牛肉、辣肉肠、火腿、洋葱同黑椒。食落有浓郁既肉酱味道,Pizza系薄批而且焗得香脆,我哋食哂成个pizza😆.羊肉西冷配芝士薄脆 $368羊西冷五成熟,肉质粉嫩多汁。羊肉表面铺满芝士松露薄脆,配搭松露烧汁令到羊肉味道更加香浓,而点菜花蓉羊味就无甘浓,两款有唔同风味.自家制法式乌结糖冰糕 $98我哋见呢一款甜品好特别于是就试下,冰糕用左乌结糖制成,入面有超多提子干、杏脯同杏仁片。口感好有层次,邪恶得黎又健康,健康得黎又过到口瘾😎.Peach Juice $48Orange Juice $48果汁甜度适中,好fresh
肉食手工披萨 $148
羊肉西冷配芝士薄脆 $368
自家制法式乌结糖冰糕 $98
Peach Juice $48
Orange Juice $48
果汁甜度适中,好fresh