2020-02-05
每次行上山顶,总是路过这间cafe,今日终于走左入去试。店舖里里多外都很有异国风情户外花园还有秋千任玩,仲可以进行bbq活动在这儿好好享受一个早上,吃个丰盛早餐,减下压,真系一个不错既选择。电子餐牌A/B/C/D有全日早餐,泰式炒饭和鳗鱼,同埋芝士焗吞拿鱼肉酱意粉。当午餐食都得啦,早餐价钱,午餐份量,低食不过,所有餐都唔包饮品,要加钱。加$8-$20蚊就有饮品,蛋糕或甜品拣,都ok既。牛肉汉堡+怀旧纽纹薯条 $50个包好好食,外脆内软。件牛肉好厚身,夹埋啲洋葱,蕃茄, 生菜和秘制酱汁,食落去好juice慢活怎可缺少佢呢度有三款手工咖啡选,我拣左埃塞俄比亚G1西摩达有SCA评分:89分用佛手柑,白葡萄,无花果和黑朱古力冲制而成咖啡味香浓,苦涩味不重,反而有种甘甜味,回甘度长。A餐全日早餐 $78黑松露炒蛋,牛角包,炸薯饼,烟肉,茄汁焗豆仲有碗通粉。黑松露炒蛋又滑又香,薯饼很香口大大碗香浓杂菜蕃茄汤通粉,蕃茄汤好浓郁,通粉很软腍。呢到仲有香港精品买,唔买都可以欣赏下以后行山又多一个补给站啦
店舖里里多外都很有异国风情
户外花园还有秋千任玩,仲可以进行bbq活动
电子餐牌
牛肉汉堡+怀旧纽纹薯条 $50
慢活怎可缺少佢
呢度有三款手工咖啡选,
我拣左埃塞俄比亚G1西摩达
有SCA评分:89分
用佛手柑,白葡萄,无花果和黑朱古力冲制而成
咖啡味香浓,苦涩味不重,反而有种甘甜味,回甘度长。
A餐全日早餐 $78
黑松露炒蛋,牛角包,炸薯饼,烟肉,茄汁焗豆仲有碗通粉。
黑松露炒蛋又滑又香,薯饼很香口
大大碗香浓杂菜蕃茄汤通粉,蕃茄汤好浓郁,通粉很软腍。
呢到仲有香港精品买,唔买都可以欣赏下
以后行山又多一个补给站啦