2019-03-02 471 浏览
今日陪老公过湾仔,食完好heavy嘅拉面之后,随便喺附近行吓,途经湾仔度见到呢间雪糕店,记得之前有朋友推介过,店员主动招呼试食,就即管试吓啦!试咗几只味道,都有惊喜,非常吸引呢!我嘅选择困难症又出现啦,最后老公同我各自拣一只味道!我拣咗抹茶雪糕,雪糕真系好滑😋,微甜中带点甘苦,食完之后抹茶味仍然在口中停留左一段时间😍,抹茶控必食!士多啤梨雪芭甜中带酸,今日天气热热地,好适合食呢个呢~❤️ 佢哋嘅🇮🇹意大利手工雪糕使用天然材料,冇加香精及人造色素,食落好回味!而且雪糕都系于店内制造,真系够晒新鲜呀👍🏻 虽然价钱都唔平,但系物有所值㗎!👍🏻👍🏻👍🏻依家即刻影咗雪糕嘅相,打卡同埋share上Facebook仲可以减$5添!P.S. 试食咗嘅几种味道之中,仲有开心果味都好值得推介呀!

抹茶雪糕及士多啤梨雪芭
2019-03-02