2024-06-25
去朋友系西营盘的屋企,晚餐佢话一家要食呢间Concept store!3间餐厅Ciao Chow 、Triple O’s & Yo Mama可以一次过点晒😋大家都可以叫到钟意食嘅嘢👍✨无肉不欢薄饼 手工饼底先系正宗呀😎即叫即焗,饼底经过72小时发酵好欣赏坚持出品的餐厅劲多材料,有:巴马臣芝士、意大利水牛芝士、火腿、义大利辣香肠、和牛碎、 番茄丰富材料,多重口惑享受🥳✨ 烟肉芝士牛肉汉堡 set100% 澳洲牛肉,配上Triple-O酱、烟肉、车打芝士、生菜和番茄。澳洲牛肉鲜嫩多汁,肉比较结实,啱晒做burger ,牛肉味浓😋配埋热辣辣的烟肉同溶溶地既芝士,同时会食到生菜蕃茄等蔬菜,又有返啲fresh中和返油腻感 ,真系超正☺️薯条即点即炸,好香脆Yo Mama食咗咁多嘢,梗系要食埋甜品喇🤣toppings都有好多选择,应该都有十几款✨我要左oreo同m&m,店员俾足料😋西环西营盘西边街35号蔚峰地下1-2号舖
大家都可以叫到钟意食嘅嘢👍
✨无肉不欢薄饼
手工饼底先系正宗呀😎
即叫即焗,饼底经过72小时发酵
好欣赏坚持出品的餐厅
丰富材料,多重口惑享受🥳
✨ 烟肉芝士牛肉汉堡 set
Yo Mama