2024-12-06 362 浏览
又系汉堡,我一入去就问佢哋主打招牌系乜嘢。店员就同我讲必定要试双层手打牛肉芝士汉堡。汉堡嚟到,份量够晒大!𠮶两块牛肉扒口感扎实又多肉汁,完全食得出系手打嘅,配埋浓香嘅芝士,真系斋咬一啖已经觉得幸福爆棚。包身又香又松软,加埋啲脆生生嘅生菜,一啖啖食落去超有层次!至于配菜,𠮶个炸洋葱圈真系值得一赞,炸得够脆但唔油腻,咬开之后洋葱仲保留住自然甜味,非常好食。仲有粟米,就比较简单,但够晒甜,啱晒平衡住汉堡同洋葱圈嘅重口味。饮品方面,我拣咗支甘草罗汉果有气凉茶,又健康又有惊喜。佢𠮶阵甘草味清香唔会太浓,有气嘅凉茶又比普通凉茶更解腻,好啱配住汉堡食。整体嚟讲,呢餐真系份量十足又好味,无论系手打汉堡定系配菜饮品都好出色。如果你钟意大口咬住肉嘅满足感,呢个双层手打牛肉芝士汉堡一定唔会令你失望!